Här inne kolliderar allt.
I mitt huvud spelas Gesaffelstein, jag vill skrika, jag vill slå men vad hjälper det?
Jag tar mitt förnuft till fånga, drar djupa andetag och vecklar ut nävarna. Idag får istället min trogna James Bay hjälpa mig. En kille jag snubblade över för något år sedan och vars röst jag förälskade mig i med detsamma. För denna 23-åriga UK lad låter med vackert avskalade gitarrdrag sannerligen sin själfulla- och bluesiga sång stå i första rummet. Det jag uppskattar mest är förmodligen att han trots sina unga år faktiskt har mycket att berätta och att han gör det med sådan passion och lidelse. Varje ton går liksom hand i hand med hans texter och ger lyssnaren en rik, känslomässig upplevelse.

Idag går Clocks Go Forward på repeat men det finns mer. Lyssna här.

Om du gillar - tveka inte att sprida ordet!